Cégismertető:
A Zsarnóczay és Fivére Kft. Idesüss pékség 1992. év elején kezdte meg tevékenységét. Azóta folyamatos technikai fejlesztés mellett egyre fokozódó mértékű termelést folytat a sütőüzem.
A tulajdon tiszta profilú magyar családi.

Műszaki feltételeink:

 • 3 db forgókocsis típusú ciklotermikus kemence péksütemény előállítására
 • 2 db állósütőteres etázskemence kenyér sütéséhez,
  68 m2 sütőfelület,
 • Teljesen gépesített korszerű gépekkel végzett előkészítés(lisztsilók, dagasztók, osztógépek, nyújtó- és formázógépek, kelesztőkamrák, szeletelő- csomagoló gépek stb.)

Személyi feltételek:

 • Felsőfokú sütőipari végzettségű vezető
 • 15 fő sütőipari szakmunkás 5-20 év számai gyakorlattal
 • 12 fő kisegítő személyzet (péksegéd, raktáros, szállító stb.) több éves sütőipari gyakorlattal

Szállítási feltételek:

 • 4 db különböző nagyságú speciális felépítménnyel ellátott szállító tehergépkocsi. ( 0-tól 4 éves korig)
 • Termékeinket saját rekeszekben szállítjuk.
 • Szállítás naponta kétszer.

Termelési kapacitásunk:

 • 45-50 q kenyér/nap,
 • 25.000-30.000 db/nap péksütemény
 • 2 t/nap csomagolt zsemlemorzsa ipari és kereskedelmi célra

Telephelyünk:

 • 5700 Gyula, Tomcsányi u. 33. 2100 m2
  600 m2-es sütőüzem kenyér és péksütemény gyártására,
  150 m2-es üzem zsemlemorzsa gyártására,
  280 m2 alapanyag és készárú raktár,
  irodák.

Garantált minőségi jellemzők:
Termékeink a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelnek, azokra vonatkozóan gyártmánylapokkal és szakhatósági forgalomba hozatali engedéllyel rendelkezünk.
A minőség állandósága érdekében a friss áruval történő folyamatos ellátás céljából napi kétszeri szállítást vállalunk a megrendelő igénye szerinti időpontokban és bontásban, ezt megtesszük vasárnapi napokon, munkaszüneti és ünnepnapokon is.
Meghívjuk leendő partnereinket, hogy döntés előtt személyesen győződjön meg az üzem munkaegészségügyi és élelmiszerhigiéniai, valamint szakmai alkalmasságáról, tekintettel arra, hogy napi friss élelmiszer előállításáról van szó. Ezeknek a feltételeknek a tényleges megléte elengedhetetlen.
A termelés során felhasznált alap-, segéd- és adalékanyagainkat állandó beszállítóktól szerezzük be, akik szintén rendelkeznek a szükséges szakhatósági engedélyekkel és minősítésekkel.

Szavatossági és jótállási feltételek:
Az általunk gyártott termékek megfelelnek a Codex Alimentarius Hungaricus (Élelmiszertörvény) meghatározott előírásainak, úgy a minőség és a beltartalom, mint eltarthatóság szempontjából.
Termékeink tartósítószert nem tartalmaznak.

Szállítási feltételek:
A termékeinket saját szállítóeszközökkel és alkalmazottakkal szállítjuk, az ajánlatkérő által kivánt időpontra és helyszínre. A megrendelő igénye esetén vállaljuk, hogy az állandó friss áruval történő ellátás érdekében a szükséges termékmennyiséget megbontva napi két alkalommal szállítjuk ki.
A szállított termékekre vonatkozó hatósági gyártási engedélyekkel és a szállítóeszközökre vonatkozó engedélyekkel rendelkezünk.
Igyekszünk mindenkor megfelelni az egyedi szállítási igényeiknek is.
Árainkat mindig megrendelőink igényének és lehetőségének figyelembe vételével, áralkuval alakítjuk ki.
Tartós, folyamatos üzleti kapcsolat esetén partnereinkkel áralkura mindig készek vagyunk, fizetési nehézségeiket észszerű (gazdálkodásunkat nem veszélyeztető) keretek között toleráljuk.

Pénzügyi feltételek:
Kijelentjük és jogi felelősséget vállalunk arra, hogy a teljesítéshez szükséges pénzügyi fedezettel rendelkezünk.

Ajánlott beszállítói árainkat racionális gazdasági számítások alapján képezzük, és törekszünk felelősségteljes ajánlatot tenni úgy, hogy mindenkor az ajánlatunknak megfelelően korrekt szállítási fegyelemmel, a tőlünk elvárt (megszokott) jó minőségben tegyünk eleget megrendelőnknek. Áraink és termékeink 13 éves gyakorlatunk alatt folyamatosan megfeleltek a kereskedelem és a közétkeztetés igényének úgy, hogy folyamatos fejlesztések és beruházások mellett jelenleg egy, a hatóságok és a szakma által is elismert európai szintű üzemből európai szinten vagyunk képesek szállítani megrendelőinknek.

2003 év elején egy új termelési ág keretében zsemlemorzsa gyártó üzemet indítottunk a Kft. telephelyén.

Kiemelnénk, hogy az üzem nem sütőipari maradék feldolgozásával, továbbhasznosításával gyártja a zsemlemorzsát, hanem speciális alapanyag - babajka - sütésével és annak feldolgozásával (sütés, tépés, szárítás digitálisan vezérelt szárítókamrában ellenőrzött nedvességtartalom mellett, darálás, frakcionálás és csomagolás).

Az üzem kapacitása 2 tonna/nap.

A kereskedelemnek automata csomagológéppel csomagolva, 1/4 kg, 1/2 kg és 1/1 kg kiszerelésben kínáljuk termékünket. Ipari, gasztro, felhasználásra pedig 5, 10 és 20 kg-os kiszerelésben szállítjuk a zsemlemorzsát.

2004-ben hosszas fejlesztési időszakot követően üzemünk megkezdte a reform étkezéshez szükséges friss sütőipari termékek gyártását a kereskedelem, és BIO üzletek részére.

A termékek között számtalan formában kínálunk bő választékot, BIO búzából, BIO tönkölybúzából gyártott fehér és teljeskiörlésű lisztek felhasználásával. Ezekhez a termékekhez kizárólag természetes alapú sütőipari segédanyagokat, ízesítőket, töltelékeket használunk.

Jelezni kívánjuk, hogy az Európa számos országában és a tengerentúlon is élelmiszeripari gyárakat működtető Magyarországon is működő UNILEVER multinacionális vállalat magyarországi és csehországi gyáraiba is beszállító üzemünk, mely beszállítói szerződés megkötését megelőzően európai normás audittal minősítette üzemünket, mely audit során teljes cégátvilágítás – gazdasági -, valamint teljes sütőipari technológiai és élelmiszerhigiéniai vizsgálat után minősítette cégünket beszállítójának.

Fentieket annak alátámasztására kívántuk megjegyezni, hogy üzemünk az európai uniós csatlakozást követően is a megszigorodó termelési feltételek és hatósági előírások mellett is képes folyamatos szállításra, teljesítésre.